Gigi Becali, reacție dură, după ce a fost rugat să-l ajute Irinel Columbeanu. „Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Voi știți?”

de: Sorin Barbu
17 10. 2023

Gigi Becali se întreabă cum a ajuns Irinel Columbeanu „la sapă de lemn”, după ce averea lui a fost evaluată la 150 de milioane de euro. Patronul FCSB a fost rugat să-l ajute pe fostul milionar de la Izvorani, celebru pentru relațiile cu femei frumoase și petrecerile luxoase, dar a refuzat categoric și le-a îndemnat pe fostele lui soții să-i dea bani. Celebrul om de afaceri din Izvorani locuiește acum într-un azil pentru seniori, unde este ajutat de patronul stabilimentului care a decis să nu-i ia niciun ban. Doar că lucrurile nu pot rămâne așa la nesfârșit.

Cum a reacționat Gigi Becali când a fost întrebat dacă vrea să-l ajute pe Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu este unul dintre cele mai cunoscute personaje din România de după Revoluție. Omul de afaceri din Izvorani a avut bani mulți, pe care i-a risipit în afaceri păguboase, investiții riscante și cadouri scumpe. A devenit celebru din cauza apetenței sale pentru relații cu domnișoare foarte tinere, pe care le-a acoperit cu bijuterii, cadouri scumpe și cărora le-a oferit celebritate. La un moment dat averea lui era evaluată la 150 de milioane de euro. Vorbim aici de anul 2007, iar după patru ani mai avea doar șapte milioane. Au urmat și alte afaceri păguboase, dar și un moment foarte dificil, după ce i-a ars vila de lux din Izvorani. Acum trăiește într-un azil. Și nici măcar Gigi Becali nu vrea să audă de el.

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn”, a tunat Gigi Becali.

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Romanița Iovan, dar a avut și un mariaj cu Monica Gabor, fostă Columbeanu, cea căreia presa i-a spus „Diva de la Izvorani” pentru că iubea să trăiască în lux. Monica s-a mutat în Statele Unite ale Americii împreună cu fetița pe care o are cu Irinel. Cei doi se văd foarte rar.

„Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil.

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. prima soție a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Citește aici: Gestul făcut de Mr. Pink pentru Irinel Columbeanu

De ce refuză Gigi Becali să-l ajute pe Irinel Columbeanu

Gigi Becali a ajutat mulți oameni care au fost la nevoie și i-a dat bani și Zinei Dumitrescu, după ce fosta creatoare de modă s-a retras chiar la azilul unde acum locuiește și Irinel. Patronul echipei FCSB a explicat de ce nu dorește să se implice în acest caz.

„Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!”, a mai spus investitorul din fotbalul românesc.

Irinel Columbeanu a început afacerile cu banii părinților, tatăl lui fiind șeful de protocol în mai multe guverne, începând din anul 1961, de la Gheorghe Gheorghiu-Dej. Cea mai mare problemă a lui a apărut în momentul în care a decis să înființeze o fabrică unde să producă ciment. De atunci susține că au apărut problemele, dar regretă foarte tare și că s-a implicat în politică și a candidat pentru scaunul de primar general al capitalei.

Citești și: Ce s-a ales de Irinel Columbeanu. S-a mutat la azil și trăiește de pe o zi pe alta

Conform ultimul top Capital, Gigi Becali are o avere de aproape 450 de milioane de euro, dar Dumitru Dragomir este convins că aceste calcule nu sunt exacte și că suma ar ajunge la 1,5 miliarde de euro.